Amac Zoetermeer heropent nieuwe winkel aan Westwaarts

Onlangs opende Amac de deuren van hun compleet vernieuwde winkel aan Westwaarts in Stadshart Zoetermeer. 

De winkel kreeg een flinke upgrade qua inrichting en werd uitgebreid met nog meer ruimte voor de inventieve Apple producten.
Het enthousiaste team van Amac Zoetermeer staat dagelijks klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze voor een Apple-product of bijbehorend accessoire.

Wist je dat Amac Zoetermeer wekelijks een 'Ontdek je Mac' en 'Ontdek je iPad' training verzorgt? Tijdens deze training maak je kennis met het besturingssysteem en de handige functies. Bij aanschaf van je Mac of iPad ontvang je een voucher waarmee je gratis aan deze training deelneemt.

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 47 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en AirPods is dit dé plek voor al je Apple-aankopen en cadeaus. Het Amac team beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.