Fashion Festival

Op zaterdag 6 april is het National Glamour Day. Stadshart Zoetermeer haakt hierop aan met het Fashion Festival. De hele dag staat het Stadshart in het teken van de laatste modetrends, stylingtips, catwalks, beauty en aanbiedingen. 

Fashion 
Wil je op de hoogte wil blijven van de laatste modetrends en collecties van winkels in het Stadshart, dan moet je deze dag zeker langskomen. Op het Promenadeplein worden diverse catwalkshows georganiseerd waarin modellen de nieuwste mode laten zien. Wannabe models en andere fashionista’s kunnen onder begeleiding van topmodel Linda Eertink leren hoe ze op een catwalk moeten lopen. Heb je een nieuwe outfit geshopt? laat je dan in jouw nieuw outfit vastleggen door een echte fashion artist. 
 
Beautygloss 
Ook op het gebied van beauty is er veel te beleven. In de Passage kun je jouw haar, nagels en make-up laten verzorgen door echte beautystylisten en om 14:00 uur kun je op het Promenadeplein op de foto met de Mascha Feoktistova van Beautygloss.

Win en meer
In Spazio staat de hele dag een roze fashionkoets waarin je op de foto kunt. Met het delen van jouw foto en de hashtag #fashionfestival2019 maak je kans op fijne prijzen. Ravenna zorgt vanachter haar witte vleugel in de Stadshart Passage voor de lekkerste dance tunes. En uiteraard kun je de hele dag gebruik maken van 20% korting bij heel veel winkels op vertoon van het Glamour Magazine. 

  • 06
    april
    zaterdag
Van 10:30 tot 16:00