Halloween 25, 26 en 27 oktober

Dit jaar belooft Halloween spannender, griezeliger en spectaculairder dan ooit te worden! In de afgelopen jaren is het evenement uitgegroeid tot een begrip in de omgeving van Zoetermeer. Naast de succesvolle activiteiten als de ‘Halloween Walk’, de ‘Trick and Treat’ voor de jongste bezoekers, het ‘Haunted Park’ en het ‘Halloween Circus’, staat er dit jaar nóg meer op het programma.

 

Halloween Walk 2019

Vrijdag 25 oktober van 19:00 – 21:15 uur

De Halloween Walk wordt jaarlijks steeds groter. In 2018 trok de huiveringwekkende wandeling 7500 bezoekers extra dan het jaar ervoor. Een aantoonbaar succes dus! De Halloween Walk zal dit jaar bestaan uit 8 verschillende “zones”, die allemaal even spannend zijn.

Walk zones en theatershows:

 • Dance Battles – Cadenzaplein
 • Movie Zone – Stadhuisplein
 • Down the Halloween Clown – Driekant
 • Army Zone – Promenadeplein
 • Scaretale Zone – Plaats
 • Krampus Zone – Wegstapelplein
 • Alien Zone – Burgemeester van Leeuwenpassage
 • Bombardo Theatershow – Bovenlangs

   

  Halloween Haunted Park

  Het Haunted Park is verreweg de griezeligste plek van Zoetermeer! In een special gecreëerd horrorpark is de ultieme spooktocht van 1 kilometer lang uitgezet. De polsslag neemt onvermijdelijk toe en de hartslag zal gegarandeerd stijgen bij het zien van de Halloween acteurs. Niemand zal ontkomen aan de greep van zombies, spoken en geesten van dode schoolmeisjes. U bent gewaarschuwd!

   

  Halloween Circus

  Vrijdag 25 oktober en zaterdag 26 oktober

  Na het overweldigende succes van de eerste editie in 2018, keert het Halloween Circus el Fatasma terug op de Markt in Zoetermeer. Deze show mag je niet missen! Treed binnen in ons bizarre gekkenhuis, Casa de Locos. Warning, dit is niet voor watjes!

  Ben jij klaar voor de schokkende waarheid achter deze instelling? De bloedstollende beleving die je tijdens deze voorstelling mee gaat maken is erger dan jouw grootste nachtmerrie!

  Durf jij erbij te zijn? Koop dan snel jouw kaartje via www.halloweencircus.nl. Let op, voorverkoop €7,- (excl. Servicekosten) en aan de deur €10,- (indien voorradig).

   

  Halloween Shopping Day

  Zaterdag 26 oktober

  Griezelen terwijl je winkelt, niets is te gek in Stadshart Zoetermeer! Waan je in een spannende beleving tijdens het shoppen in één van onze winkels in het centrum. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen*!

  Op vertoon van je klantenkaart en de kassabon in één van onze winkels, mag je één keer draaien aan het Halloween rad in de Passage.

  *Alleen geldig op zaterdag 26 oktober 2019, zolang de voorraad strekt bij besteding vanaf €15,-.

   

  Halloween Kids Day

  Zondag 27 oktober – 13:00 uur – 17:00 uur

  Niet alleen op vrijdag en zaterdag zal Stadshart Zoetermeer in het teken staan van Halloween, dit jaar wordt ook de zondag aangekleed met diverse activiteiten voor de kids.

   

  Halloween Greenscreen Griezel Fotografie

  Locatie: Burgemeester van Leeuwen Passage

  Je gaat voor een groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage! Op de foto die uit de printer rolt, gebeuren allemaal gekke, griezelige dingen!

   

  Halloween Knutselterras

  Locatie: Cadenzaplein (bij regen naar Burg. Van Leeuwenpassage)

  Tijdens deze kids workshop kunnen kinderen op het terras deelnemen aan de workshop Halloween magneten maken. Gezelligheid gegarandeerd!

   

  Halloween Magie Show

  Locatie: Promenadeplein (bij regen: Passage)

  De Halloween Magic Show is een interactieve goochelshow met een mix van zowel spanning, als humor. Voor alle leeftijden toegankelijk!

 • Show 1: 14:00 uur
 • Show 2: 16:00 uur

 

Halloween Home Awards

Donderdag 31 oktober

Wie heeft het mooist versierde huis van Zoetermeer? Op donderdag 31 oktober rijdt de jury in een speciale Harry Potterbus langs de woningen van Zoetermeerse deelnemers.

Naast de prijs Halloween Home Awards 2019, ontvangt de winnaar ook nog eens één minuut gratis winkelen in de AH XL in het Stadshart. Alleen gebeurt dit in het donker…

Wil jij jouw woning aanmelden om mee te doen aan de Halloween Home Awards? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@stadshart.nl.

 

Trick and Treat for kids

Ook dit jaar wordt er weer een Trick and Treat georganiseerd voor de kids. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen in diverse winkels snoepjes en andere verwennerijen ophalen. Dit wordt uiteraard vergezeld met kindvriendelijke acteurs die door het centrum lopen. Ook zullen er schminkers aanwezig zijn die de kinderen omtoveren tot ware griezels!

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar, wordt de Trick and Treat nu gehouden op twee dagen, namelijk vrijdag en zaterdag. Deelname is gratis! Maar let op, je moet je wel van te voren aanmelden. Ga naar https://www.halloweenstad.nl/trickortreat.

Vrijdag 25 oktober – 16:30 – 18:30 uur

Zaterdag 26 oktober – 12:00 – 14:00 uur

 

Kijk voor meer info op https://www.halloweenstad.nl