HALLOWEEN 26 EN 27 OKTOBER

Halloween Stadshart Zoetermeer

Bekijk op deze pagina alle informatie over de activiteiten tijdens Halloween in Stadshart Zoetermeer op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober.

Plattegrond Halloween Stadshart Zoetermeer

Programmaboekje Halloween Stadshart Zoetermeer

Halloween Walk website

 

Trick or Treat 4 Kids

Vrijdag 26 oktober 16:30 - 18:30u

In de vooravond van de Halloween Walk zal de Trick or Treat 4 Kids plaatsvinden. Kinderen binnen de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar kunnen zich middels een online inschrijfformulier aanmelden voor deze griezelige avond. Trick or Treat 4 Kids zal van 16:30 tot 18:30 uur plaatsvinden in het Stadshart. Aan de hand van een Halloween Checklist card kunnen de kinderen allerlei deelnemende winkels bezoeken in het Stadshart alwaar ze een lekkernij krijgen. Als de kaart is afgevinkt, worden ze getrakteerd op een Walk.Op vrijdagmiddag zal er daarnaast een schminkstand aanwezig zijn waar deelnemende kinderen zich op vertoon van de Stadshart klantenkaart vanaf 16:00 uur gratis tot ware griezels kunnen laten omtoveren. Het kinderprogramma wordt afgesloten met de Halloween Disco waar de kinderen zich uit kunnen leven op de dansvloer. Let op: de tickets zijn uitverkocht maar alle nieuwe aanmeldingen worden op een wachtlijst geplaatst. Meld je hier aan voor Trick or Treat 4 Kids.

Meer informatie

 

Halloween Walk

Vrijdag 26 oktober 

De Halloween Walk is een huiveringwekkende wandeling waarbij het publiek langs zes gedecoreerde podia verspreid door het Stadshart loopt. Zij passeren maar liefst 400 acteurs, figuranten en dansers die griezelige Halloween acts opvoeren.
In 2017 hebben we voor de eerste keer de Halloween Walk georganiseerd die vanwege het succes en de grote bezoekersaantallen in de plaats van de Halloween Parade is gekomen. Naast positieve reacties van het publiek op het nieuwe concept zijn er 6000 bezoekers meer op het evenement afgekomen ten opzichte van 2016.

Meer informatie

 

Halloween Haunted Park

Vrijdag 26 oktober 19:00u

De meest angstaanjagende plek tijdens Halloween Zoetermeer is Halloween Haunted Park. De Warande is voor die avond getransformeerd tot horrorpark waar doorheen een 1 kilometer lange spooktocht leidt. Halloweenacteurs zullen de bezoekers meenemen in een griezelig avontuur waarbij de adrenaline door het lijf giert. Halloween Haunted Park zal in samenwerking met verschillende Zoetermeerse verenigingen en partijen georganiseerd worden.

Het Haunted Park is een park met verschillende gebieden. Terwijl je door het Haunted Park loopt proberen verschillende figuren, zoals zombies, enge patiënten uit het ziekenhuis, horror sprookjes figuren en gestoorde mensen uit het asylum, je de stuipen op het lijf te jagen. Dus kijk maar uit, want je weet nooit wanneer er iemand ineens opduikt en straks nog je ergste nachtmerrie wordt. Durf jij het aan om door het Haunted Park te lopen? Bewijs het maar!

Leeftijd advies Halloween Walk: Vanaf 12 jaar

 

Gebied 1: School freaks

Voor de mensen die school vreselijk vinden is deze zone een hel. Deze scholieren hebben jarenlang nagebleven, nu zij eindelijk de school uit zijn kan je beter op je hoede zijn. Wees voorbereid op scholieren in mantelpakjes die allemaal een reden gehad hebben om jarenlang in het nablijf lokaal op school opgesloten te zijn.

Gebied 2: Purge of die

Door the Purge lopen mensen die gestuurd zijn om je op te jagen. Ze lopen met verschillende voorwerpen en zien er angstaanjagend uit. Durf jij een voet te treden in deze zone?

Gebied 3: Church of hell

Normaal is de kerk een plek waar je terecht kan voor geloof, hoop en liefde. Maar hier is dat anders... Bereid je voor op bloed bedekte nonnen die al een aantal misdaden op hun naam hebben staan. Zorg dat zij jou niet te pakken krijgen.

Gebied 4: It’s Chuckie

De kleine pop is terug en hij is niet bang van een beetje katten kwaad. Zijn favoriete bezigheid is om mensen te laten schrikken, en goed ook. Hij zit vol met verassingen. Vaak alleen, maar soms krijgt hij ook hulp van andere en oude bekende.

Gebied 5: Torture land

In deze zone word je terug genomen in de gouden eeuw. Naast het feit dat dit de tijd was van de mooiste kledij en pruiken was dit ook het tijdperk van straffen die werden uitgevoerd door middel van marteling en verschillende ziektes zoals de pest. De mensen in deze zone zitten al eeuwenlang vast. Elk jaar willen zij laten zien hoe het was om in hen tijd de leven. Durf jij het aan?

Meer informatie

 

Halloween Circus

Vrijdag 26 oktober

Op 26 oktober zal voor het eerst in Zoetermeer op de Dobbe het Halloween Circus plaats vinden en dat mag je zeker niet missen.. Onze circusdirecteur nodigt jou persoonlijk uit, maar pas op: dit circus is geen gewoon circus! De mysterieuze klanken van ons draaiorgel trekken zeker jouw aandacht…. Ben jij klaar voor de schokkende waarheid achter dit circus? Treed dan binnen in deze bizarre wereld, onderga onze 20 minuten show met gestoorde clowns, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten!

Kaartjes met korting zijn te verkrijgen bij de winkels in Stadshart Zoetermeer. VVK met korting: €4. Aan de zaal: €7,50.

 

Tickets VVK

Meer informatie

Max Thriller Lasershow

Vrijdag 26 oktober

Als afsluiter van de Halloween Walk en van het Nederlandse Thriller Festival zal er direct na afloop van de Halloween Walk voor de derde keer een spectaculaire eindshow plaatsvinden. Adembenemend entertainment met een spectaculaire lasershow en een Halloweenparty. De eindshow zal wederom plaatsvinden op de Markt en de Dobbeplas en is gratis te bewonderen vanaf de Markt.

 

Meer informatie

Halloween Walk Covergirl 2018

Vrijdag 26 oktober

Sheling Beauty maakt graag filmpjes over Beauty en Lifestyle, (Extreme) Make Up Looks, makeup tutorials, DIY video’s (met onder andere Cosplay), Grime, Visagie, SFX en ook Shoplogs en Vlogs. Voor de uiting van de Halloween Walk 2018 zal Sheling Beaty de hoofdrol spelen. We gaan haar namelijk terugzien op de uiting en diverse vlogs rondom het evenement.

Sheling Beauty heeft 122.000 volgers op Youtube en 28.000 op instagram. Sheling Beauty zal eveneens tijdens de Halloween Shoppingday enkele workshops verzorgen. Deze workshops worden live op Facebook en Youtube uitgezonden.


 


Halloween Home Awards

Vrijdag 12-28 oktober 

Doe mee aan de Halloween Home Award 2018 en win een minuut gratis winkelen in de AH XL! Decoreer je huis in een Halloween thema en stuur je foto voor 28 oktober naar info@stadshart.nl.
Meer informatie

 

Halloween Shopping Day

Zaterdag 27 oktober

De Halloween Shopping Day was afgelopen jaar met hoge bezoekersaantallen een groot succes. Op verzoek van meerdere winkeliers is daarom besloten deze dag in 2018 wederom te laten plaatsvinden.

Op zaterdag kan het winkelend publiek zich op ludieke wijze vermaken in het Stadshart. Een veertigtal Halloweenacteurs zal het winkelend publiek op een vermakelijke en kindvriendelijke manier de stuipen op het lijf jagen.

 

Winkels

We vragen zo veel mogelijk winkeleigenaren, retailers en horecagelegenheden mee te doen aan het decoreren van de winkel in Halloween-sferen. Decoratie kan vanaf 4 weken vóór Halloween Zoetermeer worden uitgestald binnen de eigen zaak. Met elkaar willen we het gehele Stadshart in Halloweenstijl transformeren. Ieder jaar terugkerende decoratie in het buiten-winkelgebied en in beide passages staan op de planning.

 

Halloween Party's

Voor de Zoetermeerse jongeren en het uitgaanspubliek is zaterdagavond dé avond voor griezelige Halloween-party’s. Voor meerdere doelgroepen worden op verschillende locaties in de stad afterparty’s en andere evenementen georganiseerd.

Meer informatie

Toon meer Toon minder
  • 26
    oktober
    vrijdag
  • 27
    oktober
    zaterdag