Halloween Week

Halloween Week

Van vrijdag 23 oktober t/m zaterdag 31 oktober worden er actievouchers weggegeven door alle winkeliers in het centrum. Bezoekers kunnen net als vorig jaar met deze vouchers prachtige prijzen winnen in het Halloweenrad van Fortuin. Dit jaar moeten ze echter online een draai aan het rad geven om te kijken of ze hebben gewonnen. Er zijn ruim 200 prijzen te winnen. Wat kan je allemaal winnen?  - Samsung Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Wifi (t.w.v €419,-) - Één van de 5 cadeaubonnen t.w.v. €100,- (van Blitz, Manfield, Siershop, van Os Tassen & Koffers en Douglas) - Één van de 55 cadeaubonnen t.w.v €20,- (bij o.a. Ici Paris XL, TK Maxx, Mango en Pandora) - Één van de 140 cadeaubonnen t.w.v. €10,- (bij o.a. JD Sports, Primark, H&M en HEMA) - Één van de 25 cadeaupakketten van Rituals (t.w.v. €30,-) - Één van de 25 bordspellen van de Intertoys (t.w.v. €30,-)

Heb jij een actievouchers ontvangen? Check dan snel via www.stadshart.nl/win wat je gewonnen hebt.

Halloween Kleurplatenactie

Doe mee met de Halloween kleurplaten actie en maak kans op súper gave cadeaus van de Intertoys! Haal jouw kleurplaat op bij de McDonald's, in de Passage, in de Westwaarts Passage of via www.halloweenstad.nl en maak jouw mooiste creatie.

De kleurplaten kunnen vervolgens ingeleverd worden in de inleverbox. Deze staat bij de entree van de Westwaarts Passage (tegenover Tico's Schoenmakerij).

Op zaterdag 31 oktober worden de winnaars van de wedstrijd online verloot... Doe jij mee?

Halloween Shopping Awards

Winkeliers en horecagelegenheden in het Stadshart versieren traditioneel hun zaken en etalages in Halloweenthema. De winkel en horecagelegenheid met de mooiste decoraties krijgen op zaterdag 31 oktober de Halloween Shopping Award uitgereikt.

Halloween Home Awards

Dit jaar kan je wederom mee doen met de awards. Versier jouw huis compleet in Halloween stijl en wie weet maak jij kans op de velbegeerde titel...

Ook deze editie maak je kans op een fantastische prijs: 1 minuut gratis winkelen in de Albert Heijn XL Stadshart Zoetermeer (in het donker).

Je kan jouw huis inschrijven via info@stadshart.nl o.v.v. Halloween Home Awards.

*De prijsuitreiking zal uiteraard compleet coronaproof worden uitgevoerd.