Intocht Sinterklaas 17 november

Op 17 november vindt in Stadshart Zoetermeer de intocht van Sinterklaas plaats. De stoet start op het Cadenzaplein om 11:30 uur, wordt ontvangen door de Burgemeester en loopt vervolgens door de straten van het Stadshart tot aan Spazio.

Meld je hier aan voor het Facebook-event

 

Bekijk hieronder het volledige programma:

11.30u | Aankomst Sinterklaas en zijn gevolg op het Cadenzaplein. Na ontvangst doro de burgemeester en het schudden van de nodige handjes start de optocht en gaat men via Oostwaarts het Stadshart in.

12.00u - 13.15u | Sint en zijn pieten lopen vanaf Oostwaarts naar Stadhuisplein, de Promenade en het Driekant richting Promenadeplein, Het Rond om vervolgens via Promenade en Hogerop het Stadshart weer te verlaten.

14.15u - 16.00u | Na een korte pauze lopen Sint en zijn pieten vanaf hoek Bovenlangs/Promenade (bij Name It) via Westwaarts, Burg. van Leeuwenpassage, Westwaarts terug, Promenade, Hogerop, Plaats, Het Rond, Warande, Noordwaarts, Driekant, Promenade, Stadhuisplein en Stadshart Passage.

16.00u | Rond de klok van vier uur zal St. Nicolaas met zijn gevolg het Stadshart verlaten, om nog andere bezoekjes elders in het land af te leggen.

En dan nog een verzoekje van de Sint zelf...


Lieve ouders. Ik ben zoals u weet al heel oud en zo af en toe laat mijn geheugen mij een beetje in de steek. Daarom wil ik u vragen mij te helpen met het onthouden van alle kindernamen. Als u nu allemaal zorgt dat de kindertjes een muts of baret op hebben met hun naam erop, dan is het net alsof ik al die namen uit mijn hoofd ken. Moet wel een geheimpje tussen u en mij blijven natuurlijk. Alvast heel hartelijk bedankt.


Tot dan!

Sint en Piet

Toon meer Toon minder