Summer@Cadenza

Vier de zomer op het Cadenzaplein met Summer@Candenza

Van 19 juli t/m 18 augustus zijn er iedere vrijdag, zaterdag én zondag volop zomerse activiteiten op het Cadenzaplein Oostwaarts in Zoetermeer! Tijdens Summer@Candenza kun je volop dansen, zingen, lekker eten en genieten van gratis openluchtconcerten en -theater.

Diner acties
Op de vrijdagen zijn er verschillende diner acties bij de diverse restaurants aan het Cadenzaplein. Zo eet je bij Woodstone elke vrijdag een Margherita pizza voor €4,50. Bij STAGE kitchen & café kunt u lekker komen borrelen met een overheerlijke borrelplank voor twee personen en een drankje naar keuze voor slechts €20. Ook restaurant SoSo en Koeien & Kaas hebben acties om van te smullen. Tijdens het eten geniet je van gezellige muziek van een live DJ.

Salsa workshops
Op elke vrijdag en zondag geeft Salsaventura gratis dansworkhops! Er komen verschillende stijlen voorbij waaronder salsa, bachata en kizomba. Deelname is gratis en leuk voor zowel beginnende als ervaren dansers. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om vrij te dansen! 

Vrijdag 19, 26 juli & 2, 9, 16 aug | 19:00 tot 23:00 uur
Zondag 21, 28 juli & 4, 11, 18 aug | 13:00 tot 20:00 uur

Horecafestival met proeverijen
Kom, ontdek en proef het overheerlijke en diverse aanbod van de restaurants aan het Cadezaplein! Op zaterdagmiddag is er van 13:00 tot 18:00 uur een Horecafestival waar Woodstone, STAGE kitchen & café, SoSo en Koeien & Kaas heerlijke hapjes voor €5,- aanbieden, zo heeft u de mogelijkheid om voor maar €20,- te eten bij wel vier restaurants!
Ook zaterdagavond is het goed vertoeven op het Cadenzaplein, vanaf 19:30 uur zijn er namelijk lokale singersongwriters die optreden op ‘DE BULT’ van gras. Schuif gezellig aan op de terrassen of kom relaxen op het gras met een kleedje.

Als klapper op de vuurpijl speelt er vijf weken lang een winactie waar er iedere week spectaculaire prijzen te winnen zijn vanaf maar liefst €350! Zo valt er een fiets te winnen van Thijs Brand, een wellness pakket van Centre Du Lac, een overnachting in een mooi hotel en een prijzenpakket samengesteld door de ondernemers van het Cadenzaplein. Benieuwd hoe je mee doet? Kijk dan op www.cadenzaplein.nl.
Zaterdag 20, 27 juli & 3, 10, 17 aug | vanaf 13:00 uur

World Food & Film Festival
We eindigen de Summer@Cadenza weken op zaterdag 17 augustus met het World Food & Film festival! In samenwerking met Piëzo creëert het Stadstheater een plek waar multicultureel Zoetermeer met elkaar verbonden wordt door muziek, samen eten en een leuke ‘feelgood’ film. Vanaf 16:00 to 20:00 uur zijn er lekkernijen van over de hele wereld, is er live muziek en een talkshow en om 21:00 uur start de film in de Kleine Zaal van het Stadstheater. Voor meer informatie check de website cadenzaplein.nl.
Zaterdag 17 aug | vanaf 16:00 uur

Gratis openluchtconcert
Op zondag 11 en zondag 18 augustus is er een gratis openluchtconcert met toegangelijke klassieke muziek verzorgd door het Stadstheater. Tijdens de borrel kunt u aanschuiven op de terrassen en van 15:30 tot 17:00 uur genieten van toegankelijke klassieke muziek op het plein. Houdt u het liever helemaal gratis? Neem dan een klapstoel mee en neem plaats op het plein of met een kleedje op de grasbult. Alles is mogelijk op het Cadenzaplein!
Zondag 11 & 18 aug | 15:30 tot 17:00 uur