Vaderdag

Op zondag 16 juni is het Vaderdag en zetten we alle vaders van Nederland weer in het zonnetje. Stadshart Zoetermeer wil vaders en hun kinderen graag helpen er een feestelijke dag van te maken. Ze zijn die dag extra welkom voor een middag vol gezellige en leuke activiteiten. 

Als je haar maar goed zit
Vaders die wel eens willen leren hoe ze het haar van hun dochters moeten vlechten of opsteken moeten zeker een kijkje nemen bij de duo workshop Hairstyling voor Papa’s in de Passage. Hier kunnen ze onder begeleiding van een professionele hairdresser oefenen met dochterlief als model. Vaders leren touperen, volume te plaatsen en snelle kapsels als de paardenstaart, vlechten en een messy dot. Het model zelf krijgt ook meteen mee hoe ze dit zelf kan doen om het papa thuis nog een keer voor te doen. Handig als hij bijvoorbeeld doet alsof hij het niet meer weet. De workshops zijn op inloop en duren een half uur. Vaders en dochters moeten zelf een borstel meenemen en de haarlengte van de dochters moet minimaal schouderlengte zijn. 

Superdad
Voor veel kinderen is Papa al hun grote held. Bij het Superheldenschmink station op de Spazio kunnen kinderen zich dan ook laten schminken als hun vader met bijvoorbeeld net zo’n bril of ringbaardje als papa. Maar ze kunnen ook kiezen voor een echte superheld en zich laten omtoveren tot Superman, de Hulk, Batman of andere bekende namen. 

Minions
Wie op de foto wil met een levensgrote Minion moet deze middag op het Promenadeplein zijn. Ondanks zijn stoere uiterlijk wil de Minion maar wat graag even knuffelen met kleine fans. Ook gaat hij graag met kinderen en hun vaders op de foto. 

Kortom: Het Stadshart klopt deze dag extra hard voor alle Papa’s en hun kinderen die ze in het zonnetje willen zetten! Alle activiteiten duren van 12.00 tot 16.00 uur.