Simon Levelt

Vandaag geopend
Van 12:00 tot 17:30

Go!

Al zes generaties lang wordt het ambacht van koffie- en theebrander van vader op zoon en dochter over gedragen. Simon Lévelt streeft ernaar het gehele proces van inkopen, melangeren, keuren, produceren en verpakken in eigen beheer te houden. Want alleen dan kunnen zij garant staan voor een kwaliteitsproduct.

In de keurkamer van Simon Lévelt wordt dagelijks de kwaliteit van het koffie- en theeassortiment gecontroleerd. Daarnaast bedenken, testen en keuren de keurmeesters nieuwe smaken en melanges. Alleen de lekkerste en meest bijzondere koffie en thee wordt onder de naam Simon Levert verkocht.

Inmiddels heeft Simon Lévelt meer dan 40 Koffie & Thee speciaalzaken in Nederland en België. Bij Simon Lévelt in Stadshart Zoetermeer kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment. De koffie wordt voor u versgemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op de zetmethode en apparatuur. En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt een passende thee. Afkomstig uit alle windstreken. Proef ze ns!

Toon meer Toon minder

Openingstijden :

maandag : Van 12:00 tot 17:30
dinsdag tot donderdag : Van 09:30 tot 17:30
vrijdag : Van 09:30 tot 21:00
zaterdag : Van 09:30 tot 17:00
zondag : Gesloten

Categorieën :